Lägger du mycket tid på att få personalen att gå åt samma håll?

Finns det bubblande konflikter eller missämja på kontoret?

Hur vet du att du når fram med ditt budskap?

Är alla motiverade och vet precis vad de ska göra i gruppen?

Är du en förebild som chef?

Företagsutbildningar inom ledarskap, kommunikation och motivation – Mellanchefens bästa vän!

Undersökningar visar att det som chefer efterfrågar allra mest är att bli bättre på kommunikation och att kunna motivera sina anställda. Hos Inre styrka AB får du eleganta och effektiva modeller för: motivation, ledarskap, förändring, kommunikation och resultat. Hur får du ihop hjärnan och motivationskänslan?

Skräddarstick_figure_balance_mind_heart_300_clr_9344sydda företagsutbildningar

Inre styrka AB  jobbar med ledarskaps- och medarbetarutveckling i form av skräddarsydda utbildningar, coachande processhandledning samt framgångsscoaching, både individuellt och i grupp. Populära utbildningar innefattar effektivitet, presentationsteknik, ledarskap, motiverande kommunikation och sätta upp mål och nå önskade resultat med en ny komponent.

Några av de mycket nöjda kunderna är: HSB Stockholm, Addcent, Forsen Projekt AB, SCA Treasury, LRF Konsult, RCO Security AB, IKEA Norge, Elektroskandia, Roda Management AB, se fler  Om företaget


Titta på gratis utbildningsfilmer om personligt ledarskap  HÄR


Audioprogram – Utbilda dig utan att gå på kurs!

Många chefer och entreprenörer har inte längre tid att gå på långa utbildningar för att bli bättre på att leda sig själv och andra. Nu finns det sex timmars audio utbildning att lyssna på var och när som helst. Läs mer HÄR Programmet kan användas i stället för att gå på kurs, eller som komplement till kurser för att hålla de nya kunskaperna levande.

Här får du provlyssna på ett spår:

Från program 5 Ledarskap får du spår 5 Kongruens och gruppdynamik

Lyssna på ett annat spår HÄR program 4 Effektivitet, spår 2 Mental förmåga


Öppna utbildningar

Några gånger om året erbjuds öppna utbildningar i motiverande och påverkande kommunikation s.k. LAB Profile Practitioner (3 dagar) Datum: 19-21 oktober 2015 på Sigtunastiftelsen i Sigtuna. Det finns möjlighet att sova kvar till rabatterat pris, vi har preliminärbokat ett antal rum. Investeringen är 11 900,- ex moms och om du bokar innan 31 augusti är priset 9 800,- lär gärna mer här Utbildningsinformation I priset ingår lunch och fika samt materialet och det internationella certifikatet.