Välkommen till Inre styrka AB – Företagsutbildningar inom ledarskap, kommunikation och motivation

Undersökningar visar att det som chefer efterfrågar allra mest är att bli bättre på kommunikation och att kunna motivera sina anställda. Hos Inre styrka AB får du eleganta och effektiva modeller för: motivation, ledarskap, förändring, kommunikation och resultat. Hur får du ihop hjärnan och motivationskänslan?

Skräddarstick_figure_balance_mind_heart_300_clr_9344sydda företagsutbildningar

Inre styrka AB  jobbar med ledarskaps- och medarbetarutveckling i form av skräddarsydda utbildningar, coachande processhandledning samt framgångscoaching, både individuellt och i grupp. Populära utbildningar innefattar effektivitet, presentationsteknik, ledarskap, motiverande kommunikation och sätta upp mål och nå önskade resultat med en ny komponent.

Några av de mycket nöjda kunderna är: Forsen Projekt AB, SCA Treasury, LRF Konsult, RCO Security AB, IKEA Norge, Roda Management AB, se fler  Om företaget

NYHET – PARADIGMSKIFTE FÖR LEDARUTBILDNING – KOSTNADSEFFEKTIVT

För de chefer som inte har tid att gå på kurs och vill ändå ta del av det modernaste ledarskapstänket. Upplägget ser ut så här:

1. En halvdags igångsättning för en grupp chefer.

2. Cheferna lyssnar sedan själva på ett audioprogram var och när som helst under 6-8 veckor. De blir inte fast vid en dator utan kan lyssna när de är på resande fot, på promenad eller tillbakalutad i en stol.

3. En halvdags uppföljning med gruppreflektioner.


Titta på gratis utbildningsfilmer om personligt ledarskap med Birgitta Sjöstrand, grundare och VD Inre styrka AB HÄR

Leadership for LifeBirgitta Sjöstrand, Inre styrka AB

 


Audioprogram – Utbilda dig utan att gå på kurs!

Många chefer och entreprenörer har inte längre tid att gå på långa utbildningar för att bli bättre på att leda sig själv och andra. Nu finns det sex timmars audio utbildning att lyssna på var och när som helst. Läs mer HÄR Programmet kan användas i stället för att gå på kurs, eller som komplement till kurser eftersom motivationen några månader efter att ha varit på kurs ofta falnar.

Här får du provlyssna på ett spår:

Från program 5 Ledarskap får du spår 5 Kongruens och gruppdynamik

Lyssna på ett annat spår HÄR program 4 Effektivitet, spår 2 Mental förmåga


Öppna utbildningar

Några gånger om året erbjuds öppna utbildningar i motiverande och påverkande kommunikation s.k. LAB Profile Practitioners (3 dagar) samt NLP Business kurser. Snart kommer nya datum för 2015 Utbildningsinformation