Online coaching

Via Competencer har jag, Birgitta Sjöstrand nu möjlighet att erbjuda coaching över hela Sverige och världen.

Vi behöver alla hjälp ibland att ta oss från A till B. Eller i alla fall ifrån punkt A. De flesta som provar på coaching tycker att det är kanon. Coaching är inte att jag talar om för dig vad du ska göra. Det är istället att du själv hittar dina svar och din väg med min hjälp. Ibland kan ett perspektivbyte eller metaforändring om livet göra hela skillnaden.

Jag jobbar konkret och hjälper till med resan till B, som vi tillsammans hittar. Hjälper dig överkomma hinder och hitta de resurser du behöver. Eftersom alla inte befinner sig i Stockholms innerstad och har nära till ett coaching kontor har jag börjat erbjuda coachning via nätet, på en plattform som heter Competencer. De erbjuder ett digitalt mötesrum.

Det är enkelt, säkert och du kan ta mötet hemifrån soffan, eller från kontoret! Via nätet är det också möjligt för mig att erbjuda kostnadsfritt prova-på möte om 15 min. Det gör det möjligt för dig som inte har träffat mig tidigare att se om vi “klickar”, samt få mer information om hur vi kan jobba tillsammans.

Birgitta Sjöstrand

Birgitta Sjöstrand

Du kan läsa mer om min coachning och boka ett möte här

Hur fungerar Competencer?
Competencer.com är en digital plattform där du kan rådfråga experter. Det är enkelt och fungerar såhär:
1. Gå in på Competencers hemsida
2. Skapa ett konto gratis med din email och ett lösenord du själv väljer.
3. Sök på Birgitta Sjöstrand.
4. Boka en tid som passar dig och skicka en bokningsförfrågan. Du fyller i kortuppgifter men betalar först 24 timmar innan bekräftat möte.
5. När det är dags för mötet loggar du bara in på ditt konto och startar mötet. Såhär ser det ut!
Pressbild Mötesverktyg

Det enda du behöver en bra internetanslutning och en dator med kamera!

Sitt hemma och få förstklassig coaching

Sitt hemma och få förstklassig coaching