Utbildning & Föredrag

Utbildningar i ledarskap och kommunikation

Inre styrka AB har sedan 2003 hållit utbildningar för företag, organisationer   och kommuner. De allra flesta är skräddarsydda efter önskemål men innehåller alltid ett stort mått av personligt ledarskap. 

Hos oss får du eleganta och effektiva modeller och processer för: motivation, ledarskap, förändring, konflikthantering,  kommunikation och resultat.

Föredrag, coaching eller kurser erbjuds på både svenska och engelska.

Kontakta Birgitta Sjöstrand direkt för att diskutera vad just din arbetsplats behöver: birgitta(at)inrestyrka.se eller på telefon +46 70 491 1906. 

Vi har två kurser på Diplomautbildning.se

Kommunikation - Grundkurs

Kursen är utformad att ge dig inspiration att leda dig själv, fundera över hur du kommunicerar med andra idag och hur de kommunicerar med dig. Det ingår några övertygelser att reflektera kring. Hur vi skapar bästa möjliga kontakt med varandra. Vad vi har för olika hjärnfilter. Hur vi tar emot och ger feedback. Reflektera över flera olika perspektiv. Att säga nej. 

Ledarskap - Motivation och dess riktning

Kursen går igenom ett antal motivationsmönster. Tänk om vi tar bort någons motivation? Det är lika lätt som att motivera någon när vi vet mer om vad den personen har för mönster.

Hur är det med personerna i din närhet? Vet du vad som startar och upprätthåller deras motivation? 

Häng med på resan till att ta reda på allt detta och mer därtill!